Golfsurfen

Hou je van de zee en van een sportieve uitdaging? Neem dan een verfrissende duik in de wereld van het surfen! Het leuke is dat golfsurfen bij ons geschikt is voor iedereen! Het tempo van de lessen wordt namelijk afgestemd op het niveau van de leerlingen. Zodra we zien dat je iets onder de knie begint te krijgen gaan we een stapje verder.

De theorie die gegeven wordt op het strand aan het begin van je eerste les duurt 15 à 20 minuten. Hierin worden o.a. materiaal, veiligheid, stromingen, en de surfregels behandeld. Na wat theorie en oefeningen aan land is het natuurlijk tijd om het water in te gaan! Hier kan je de geleerde theorie in de praktijk brengen. En naast het op je plank staan, leer je je surfboard onder controle te houden, de golven te lezen en misschien zelfs down the line te surfen! Kan jij dit allemaal al? Dan kan je je bottom turn komen perfectioneren of leren hoe je gebarreld kan worden!

Bij Surfschool Hoek van Holland is de manier van lesgeven gebaseerd op het BSA systeem (Bristish Surfing Association). Onze doelstelling is je op het niveau te brengen waar vanuit je zelfstandig en veilig verder kan met je ontwikkeling in de golfsurfsport. Wij hebben een unieke lesmethode, die wordt uitgevoerd door enthousiaste instructeurs die naast je in het water staan. Door deze persoonlijke aanpak in kleine groepen, is de basis van het golfsurfen voor iedereen gemakkelijk en snel te leren!

Lessen


Prijzen surflessen
Regulier €35,-
Prive €65,-
Kids €20,-

Groepsprijzen
Vanaf 8 personen €25,- pp
Vanaf 20 personen €20,- pp

Reserveer een surfles

Leren golfsurfen? Dan zit je hier helemaal goed!

Nu reserveren