Scholen en Bedrijven

Surfen met school

Rennen door het zand, springen in de zee en surfen op de golven. Je kan met je klas bij onze surfschool als alternatieve gymles, sportdag of voor het sportoriëntatieprogramma komen surfen en genieten van het strand.

Wij willen graag zoveel mogelijk kinderen laten kennismaken met deze mooie sport en daarom geven wij scholen een flinke korting op de surf en bodyboard lessen! Met onze unieke lesmethode is de basis van het golfsurfen voor iedereen gemakkelijk en snel te leren. En…leerkrachten mogen ook meedoen.

Veiligheid is een belangrijk aandachtspunt in onze surfles en de zeer ervaren instructeurs zijn gewend om met kinderen te werken. Na afloop van alle inspanning kunnen we een gezonde lunch, picknick, of BBQ organiseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een passende offerte.

Surfschool Hoek van Holland is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en maar 15 minuten lopen vanaf de bushalte en het treinstation.

Bedrijven

Even weg uit je kantoor of werkplek om je voeten in het zand te steken, de wind door je haar te voelen en een verfrissende duik te nemen. Surfen biedt de ideale mix van sport, natuur en ontspanning.

Naast het surfen zijn er vele andere activiteiten en mogelijkheden, die perfect te combineren zijn. Je kan bij ons bijvoorbeeld: touwtrekken, beach soccer, SUP, beachvolleybal, bodyboarden, archery tag en vele andere teambuilding activiteiten. Maak je bedrijfsuitje een spetterend succes en informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Lessen


Prijzen surflessen
Regulier €35,-
Prive €65,-
Kids €20,-

Groepsprijzen
Vanaf 8 personen €25,- pp
Vanaf 20 personen €20,- pp

Reserveer een surfles

Leren golfsurfen? Dan zit je hier helemaal goed!

Nu reserveren