Beach cleanup 2017

Geplaatst op 15-03-2017 in Geen categorie

De lente staat weer voor de deur! Dat betekend voor velen weer de start van een druk seizoen. Een seizoen om te genieten van zon, zee, strand en natuurlijk golven.
Optimaal genieten doet iedereen op een schoon strand. Daarom begint Surfschool Hoek van Holland en Surfrider Foundation het strandseizoen met de jaarlijkse Ocean Initiative, de wereldwijde strandschoonmaak actie. Dit jaar vindt onder het motto ‘No Break for Trash’ de actie plaats op 19  maart.

Dit is alweer het achtste jaar dat Surfschool Hoek van Holland een beach cleanup organiseert. We hopen dan ook dat we het aantal deelnemers van voorgaande jaren kunnen evenaren. We zouden het super leuk vinden als jullie ook komen helpen!

beach-clean-up-2017

 


Wij staan voor
  • Veiligheid
  • Professionele lessen
  • Kleine groepen
  • Persoonlijke aandacht
  • Nieuw materiaal
  • Plezier!!
  • Gratis parkeren

Reserveer een surfles

Leren golfsurfen? Dan zit je hier helemaal goed!

Nu reserveren