NK surftour

Geplaatst op 11-06-2015 in Geen categorie

Er is een NO go voor de NK Surftour Hoek van Holland 2015!! Helaas gaat aanstaande zondag 14 juni  het NK niet door……..en zal het strand van Hoek van Holland helaas niet het decor zijn van de creme de la creme van de Nederlandse Surf.

Na uitvoerig bestuderen van de laatste voorspellingen is in overleg met Surfweer.nl is besloten om de wedstrijd niet door te laten gaan in het allerlaatste weekend van het tweede wachtraam.

Het leek zo mooi. Een klein lagedrukgebied in de Noordzee met op zaterdag veel wind uit het zuidwesten en ten noorden daarvan een harde wind richting onze kust. De verwachte wind uit het zuidwesten komt. De harde noordenwind blijft echter uit vanwege de kleinschaligheid van het lagegedrukgebied. Als gevolg hiervan komen de golven op zondag later dan verwacht binnnen en tevens veel minder hoog dan eerder in de forecast aangegeven. Een hele dag met golven zit er gewoon niet in. Waarschijnlijk komen de eerste swells met een hogere periode pas zondagavond of in de nacht naar maandag. Het lijkt wel niet te lukken om in het weekend golven te vinden dit (voor)jaar. Hopelijks is daardoor de kans dat het na de zomer wel gaat lukken weer een stukje groter geworden.

Maar er is nog een derde kans! Dus houd ons website in de gaten voor een update!

NK-surftour


Wij staan voor
  • Veiligheid
  • Professionele lessen
  • Kleine groepen
  • Persoonlijke aandacht
  • Nieuw materiaal
  • Plezier!!
  • Gratis parkeren

Reserveer een surfles

Leren golfsurfen? Dan zit je hier helemaal goed!

Nu reserveren