Summer Surfcamp

Geplaatst op 08-06-2015 in Geen categorie

Het leukste surfkamp van Nederland!

Bij Surfschool Hoek van Holland kan jij met je vriendjes en vriendinnetjes in de zomervakantie op surfcamp. Op het grote sportstrand is genoeg ruimte om te surfen en voor andere super leuke activiteiten te doen zoals: powerkiten, bodyboarden, bodysurfen, stand up paddle surfen, skimboarden, catamaran zeilen, Longboard skateboarden, yoga enz, en vergeet natuurlijk bouwen we weer een  Slip n Slide baan met zeep en water van de duinen! Het Summer Surfcamp is incl. alle eten en drinken maar ook snacks en net zo veel fruit als je op kan.

Aanmelden kan nog steeds! Tel 06 48715056
of info@surfschoolhoekvanholland.com

Surfcamp-gr


Wij staan voor
  • Veiligheid
  • Professionele lessen
  • Kleine groepen
  • Persoonlijke aandacht
  • Nieuw materiaal
  • Plezier!!
  • Gratis parkeren

Reserveer een surfles

Leren golfsurfen? Dan zit je hier helemaal goed!

Nu reserveren